Myös hinta potilaan parhaaksi!

Laskimme normaalihinnat tarjoushintojen tasolle tai jopa alle! Tarjoushinnat ovat kuluttajille hyvä asia, mutta niiden ja alkaen-hintojen avulla kuluttajia voidaan pahimmillaan johtaa harhaan. Tästä syystä olemme Turun Silmälaserissa jo vuoden päivät korostaneet kokonaishinnan merkitystä. Olemme myös tähdentäneet, että tarjottavan palvelun sisältöä kannattaa verrata.

Nyt lyömme pöytään tarjouksen, joka ei edes ole tarjous! Laskimme FemtoLasik-laserleikkauksen normaalihinnan 1070euroon yhden silmän osalta. Näin molempien silmien FemtoLasik-leikkaukset sekä leikkaavan lääkärin suorittama esitutkimus ja kolme kontrollikäyntiä maksavat yhteensäainoastaan 2668,25 euroa. Koska kyseessä on normaalihinta, tarjoamme tähän vielä S-bonukset 1000 euroon saakka. Uusi hinta on voimassa toistaiseksi.

Olemme tehneet taittovirheleikkauksia vuodesta 1997. Tähän mennessä niitä on tehty yli 13 000 kappaletta. Asiakaspalvelumme on mitatusti huippuluokkaa (vuonna 2016 4,87/5) ja käytämme uudenaikaista mutta tutkittua FemtoLasik-leikkaustekniikkaa. Toimenpide on kivuton ja paraneminen on nopeaa.

Teemme luonnollisesti myös yläluomien korjausleikkauksia sekä tarjoamme kaikki silmälääkäripalvelut, hyödyntäen monipuolista silmälaboratorio-laitekantaa.

Kannattaa tutustua, paras tapa tutustua on varata aika maksuttomaan ennakkoarvioon, soita 020 734 9620 tai klikkaa tästä »

Teimme Turun Silmälaserissa pientä arvo-/brändijumppaa. Nostimme toimintamme keskiöön sen tärkeimmän – asiakkaan. Sloganimme on nyt: aina potilaan parhaaksi. Tähän liittyy muutama käytännön asia. Näiden avulla pyrimme edelleen parantamaan toimintaamme.

Lue lisää

Laskimme normaalihinnat tarjoushintojen tasolle tai jopa alle! Tarjoushinnat ovat kuluttajille hyvä asia, mutta niiden ja alkaen-hintojen...

Lue lisää