Kari Klossner, liiketoimintajohtaja

Näen paremmin kuin koskaan

Olin käyttänyt silmälaseja 10-vuotiaasta. Lasketellessa ja uidessa ne olivat ikävästi tiellä, joten turvauduin piilolaseihin. Silmälasieni vahvuus oli -6 luokkaa.

Ensin ajattelin, että miksi lähteä tervettä silmää leikkelemään. Sitten sattui niin, että rikoin silmälasini ja huomasin, miten riippuvainen niistä olin. Halusin luopua turhasta riippuvuudesta. Kuulin etukäteen työkavereiden kokemuksia, jotka rohkaisivat.

Minulle tehtiin laserleikkaus kesällä 2006. Toimenpide oli kivuton ja meni käsittämättömän hyvin. Katselin jo illalla Seitsemän Uutisia televisiosta. Hämmästelen vieläkin, miten tällainen toimenpide voi mennä niin nappiin: näen nyt paremmin kuin koskaan laseilla. On vaikea ymmärtää, miten laskelmat voidaan tehdä niin tarkkaan, että etukäteen suunnitellut arvot saavutetaan täydellisesti.

Teen tarkkaa työtä analyyttisten instrumenttien parissa ja matkustelen työn puolesta paljon. Siinäkin mielessä on helpotus, ettei tarvitse enää käyttää silmälaseja.

Elämänlaatu on parantunut – siihen kannatti investoida.

Näen paremmin kuin koskaan Olin käyttänyt silmälaseja 10-vuotiaasta. Lasketellessa ja uidessa ne olivat ikävästi tiellä, joten...

Lue lisää

Halusin parantaa elämänlaatua Urheilen paljon ja nyt leikkauksen jälkeen tietysti vielä entistäkin enemmän. Kilpailin rullaluistelussa ja...

Lue lisää

Vapauden tunne on uskomaton Minulla oli todella heikko näkö, lasit olivat yli -7. Koska lasit olivat...

Lue lisää